Segédlet a szolgáltatókhoz való regisztrációhoz

Ahhoz, hogy az eNNYI mobil applikációt használni tudd, rendelkezned kell online regisztrációval azoknál a szolgáltatóknál, ahová a mérőórád állását be szeretnéd jelenteni.

Ha már rendelkezel ilyen regisztrációval, az applikációban könnyedén fel tudod venni a mérőóráidat a szolgáltatók online bejelentéséhez használt email címed és jelszavad újbóli, egyszeri megadásával.

Ha még nem rendelkezel online regisztrációval a szolgáltatóidnál, ezt most könnyen elvégezheted az alábbi logókra kattintva és követve az ott feltüntetett lépéseket.

Segédlet - MIVÍZ

Segédlet - Debreceni Vízművek

Amennyiben még több segítségre lenne szükséged az on-line szolgáltatói regisztrációkhoz, nézd végig a videós segédleteinket, ahol a regisztrációs lépéseket mutatjuk be.

ELMŰ ÉMÁSZ
regisztrációs segédlet

Fővárosi Vízművek
regisztrációs segédlet

Nemzeti Közművek
regisztrációs segédlet

E-ON
regisztrációs segédlet

A regisztrációt követően az online felületeken megadott email cím-jelszó párossal már felveheted az óráidat az eNNYI mobil applikációban is.

Ha nem találod a szolgáltatódat a logók között, ne keseredj el, azok száma folyamatosan bővül. Iratkozz fel hírlevelünkre a kezdőoldalon, amelyben értestünk, hogy milyen új szolgáltatók kerültek a rendszerbe.

Kérdésed van? Írj nekünk!